Szabadalmi blog

Mától bátran finghatsz!

2014. május 31. 13:09 - B.Mat.

Nem kell feltekerjed a rádiót vagy becsapnod az ajtót! Használj Te is hangos fingást gátló alsónadrágot!

Nem kell feltekerjed a rádiót vagy becsapnod az ajtót! Használj Te is hangos fingást gátló alsónadrágot! 

"Japán is kínai elmentek fingani, japánnak sikerült, a kínai belesült." E mondóka háboríthatta fel a kínai Yong Liut, és olyat talált fel, hogy ne kelljen többé egy kínainak sem szégyenkeznie.

Fing-nadrag.jpg

 

 A találmány egy "Hangos fing megelőzésére szolgáló alsónadrág", amely egy hangos fingást akadályozó szorítószalagot tartalmaz. A szalag egyik vége az alsónadrághoz van rögzítve, míg a szalag másik vége szabad.

Alkalmazás során a szabad véget a farpofák közé helyezzük, és az anusba dugjuk. Szellentés során a végbélnyílásból kiáramló légáramlást blokkolja a szalag, így a légáramlás kis sebességgel szétszórtan ömlik ki, egyidejűleg a hangos fingást akadályozó szorítószalag a végbélnyílás rezgéseit puffereli és szétoszlatja. A hangos fing megelőzésére szolgáló alsónadrág előnye, hogy az eddig zavart okozó hang elkerülhető. További előnye, hogy lényegesen olcsóbb az eddig alkalmazott hangtompító eszközöknél.

A szabadalmak lényege, hogy kizárólagos jogot adnak a feltalálónak, illetve annak, akinek az licencet engedményezett. Egy szabadalmat érdemes márkanévvel, védjeggyel is ellátni, mert az a legjobb piaci versenyeszköz. Ha neked is eszedbe jut ilyen baromság, akkor szabadalmi ügyvivők tudnak rá kizárólagos jogot szerezni.

Yong Liu egy dolgot hagyott számításon kívül: mi van, ha a fing büdös. Az incidensek nem elhanyagolható százalékában ez az alternatíva valós időben realizálódik. Ebben az esetben két út áll előtted. Vagy bizalmatlanul elkezded méregetni a melletted állókat, vagy a szintén kínai Chunlong Wang "Fing gyűjtő" találmányához fordulsz.

E találmány szabatos címe: Emberi test által kibocsátott emissziós gázt gyűjtő eszköz

 Fing-gyujto-CN201591668U.jpgAz eszköz egy gázbeömlő nyílásokat tartalmazó csőből és egy lufiszerű labdából áll. Használat során a csövet a végbélbe dugjuk. Fingásnál a lufiszerű labda felfúvódik és tangaként hajlik le. A cső visszacsapó szeleppel és a tanga-labdát leválasztó eszközzel is rendelkezik. A fing-gyűjtő eszköz csak kis mennyiségű bélgáz tárolására alkalmas, mégis hatékonyan előzi meg a gáz visszatartásának káros hatásait. 

 Fing-mero-KR20090046363A.jpgMint a feltaláló maga is beismeri, az eszköz rendeltetésszerűen csak kismennyiségű fing tárolására alkalmas.

Koreai segítség szükséges annak megállapításához, hogy mikor, milyen mennyiségű és szagállományú bélgázt bocsátunk ki. Ennek vizsgálatához Lee Jeong Hyuan "Fing-mérő" találmányát hívhatod segítségül.

 

Hülye szabadalmakat, örökmozgókat találsz még a Találd fel magad, avagy a siker szabadalma c. új könyvben is. Fontosabb ennél, hogy ott azt is megtalálod érthetően, ami a jó találmányok levédéséhez szükséges.

A koreai szabadalomra visszatérve, nem tudjuk, hogy rögtön kapsz-e eredményt vagy sem. De ne aggódj, ha eredménye elkeserítő, ilyenkor is két út között lehet választani. Az egyik, hogy orvosunkhoz, gyógyszerészünkhöz fordulunk. Ebben az esetben kerüljük el a hosszabb várótermi pillanatokat, patika esetében pedig sorszámhúzásos gyógyszertárat válasszunk, és kívülről lessük a mátrixot).

A másik eset, hogy Richard Almon kanadai feltaláló "Fing-gyűjtő székét" szerezzük be.

fing-szek-CA2160721A1.jpg

A szék hátránya, hogy nem vihetjük el egy fogadásra. Viszont otthonra, hivatalba kiváló. Kapacitása megfelelőnek látszik, nem fog tőle bűzleni a hivatal. Ha csak nem fejétől bűzlik. Mert ilyen is van.

 2012. június 24 - 2013. szeptember 16. között hiába találtad fel és nyújtottad be szabadalmaztatásra akár a legjobb fing-párnát, bűvös kockát, komputert, vagy harci drónt, az hang- és szagmentesen többnyire már másnap az éterbe juthatott a Bendzsel Miklós vezette Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalából, amelynek feladata épp a titkok őrzése lett volna. Ipari kémek több mint egy évig röhöghettek a magyarokon. "Nem kell ide James Bond, meg KágéBéla, ezek a lúzerek maguktól is adják" - és nagyot szellentettek Közép-Európa irányába.Bendzsel.jpg

Gondolod, hogy jól seggbe rúgták a felelőst? Rosszul gondolod! Az elnök mögött még mindig ott áll Kiszely Katalin KIM helyettes államtitkár, aki épp őt bízta meg a kivizsgálással. Hogy jó oka volt-e rá, azt nem tudhatod, de azt igen, hogy ez összeférhetetlen, továbbá Kiszely alapfokú tanfolyam szintjén sem ismeri a szabadalmi törvényt, és ezt képes volt írásban is adni. Bendzsel meg azokat akarta kifingatni, akik észrevették a bűzt, és akik megakadályozták a további kiszivárgást. Mert a hibát nem a kémelhárítás vagy a minisztérium, hanem egy civil szervezet észlelte. És különösen nem vette észre a szabadalmi hivatal, amely egyetlen ilyen irányú információbiztonsági ellenőrzést sem hajtott végre egy év alatt. Jelentést azért írtak. Bendzsel Miklós 2013. augusztus 1-jén jelentette, hogy kiemelt követelménynek tekinti az információbiztonságot és „követi a biztonság növelése érdekében tett intézkedések megvalósulását”.  Szóval nincs gáz, mert maga Bendzsel figyel az információbiztonságra.

A bélgáz szokása szerint nehezen oszlik. Ők már megszokták, de aki a dolgok mögé néz, az látja, hogy már fogy a levegő körülöttük.

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadalom.blog.hu/api/trackback/id/tr616240039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bicepsz Elek 2014.06.01. 16:53:52

Bolcs Salamon mondta vala:
-Hangos f.ngnak nincsen szaga..
...

2014.06.01. 18:25:54

Hasznos találmány. Olvastam, hogy mindennap, mindenki szellent, még a kedvenc énekesed vagy színészed is, még ha nem is tud róla. Minimum hússzor.

Hoffmanka 2014.06.25. 22:01:02

@Bicepsz Elek: ..de mely kúszik,kicsi s lapos,annak szaga írtózatos!
süti beállítások módosítása