Szabadalmi blog

Ciki a pici cici?

2015. december 17. 11:01 - tobias_wutzli

Néhány szabadalom is adhat ötletet a növeléshez!

keira-knightley-very-flat.jpgKeira Knightley | Forrás: welt.de

Sok fiatal nő mindent megtenne azért, ha néhány centivel növelhetné mellméretét. A női mell mérete nagyban függ génjeinktől. Formájukat az ösztrogénhormonok alakítják ki még serdülőkorban. A mell gyakran aszimmetrikus, sokaknak a bal keblük kisebb. Az ösztrogén hatása miatt nem meglepő, hogy az internetet elárasztották a növényi ösztrogént, például szójakivonatot tartalmazó mellnövelő készítmények. Sajnos semmilyen bizonyíték nincs arra vonatkozólag, hogy ezek a készítmények tartós eredményt produkálnak. Sőt, szakértők óvnak ezek használatától, ugyanis a készítmények egy része illegálisan, megtévesztő szöveggel kerül forgalmazásra. Ez derült ki az egyik agyonreklámozott csodaszerről is.

Az egészséges, szép mell szempontjából hasznos a melltorna. Ez ugyan nem növeli közvetlenül a mell méretét, azonban javítja annak tartását. Megemeli a melleket, kifeszíti a bőrt. A legjobb mellszépítő tornagyakorlatokat itt találod. Talán nem közhely, hogy a férfiak számára a szép mell szebb, mint a nagy mell.

Gyakorlatilag nincs összefüggés a mellméret és a gyermek számára nyújtott anyatej mennyisége között. Az úgymond kismellűek édesanyaként gyakran sokkal több anyatejet adnak, mint nagyobb mellű társaik. Jó, ha tudják a lányok, hogy nem minden férfi bukik a nagy mellekre, kis mellel is lehetnek vonzóak. A pókember is Kirsten Dunstra, bocsánat Mary Jane Watsonra bukott, nem pedig egy nagycsöcsű repülésképtelen matrónára. A karib kalózok is Keira Knightley-re vágytak, aki - mint a fenti képen is látható - büszkén nullázza le kebleit. Nagy mellel a futás is elég nehézkes, hogy az atlétika többi ágáról ne is beszéljünk. És több celeb sem volt hajlandó kés alá feküdni nagyobb mellekért. Ugyanakkor persze nem munkanélküliek a plasztikai sebészek, és sokan áldoznak akár egymilliót is a nagyobb keblek öröméért. Csak az USA-ban 2014-ben 286 ezer mellnagyobbító műtét volt, és 93 ezren emeltették meg a mellüket a statisztika szerint.

Legutóbb kis péniszű férfi olvasóinkat örvendeztettük meg férfiasságuk növelésére alkalmas technikai megoldásokkal. Most a kismellű nők válogathatnak „jobbnál jobb” találmányokban, amelyek kés nélkül növelik nőiességük ékét.

Csupán olyan találmányokat mutatunk be, amelyeket az adott ország szabadalmi hivatala már közzétett. Másfél évig ugyanis a szabadalmi bejelentések szigorúan bizalmasak, ez az idő áll a fejlesztő rendelkezésére, hogy piacra vigye találmányát. Az egész világon csupán Magyarországon fordulhatott elő, hogy ezek a titkok a bejelentésüket követő napokban már hozzáférhetővé váltak az illetékes kormányhivatal, azaz a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatal weblapján. A hivatalt felügyelő Répássy Róbert pedig e hivatal elnökét, Bendzsel Miklóst bízta meg vizsgálattal, aki egyben az információbiztonságért is felelős személy volt. Így Bendzsel saját magát vizsgálva úgy döntött, hogy ő nem hibás. Ilyen is csak nálunk fordulhat elő! Répássy már repült, a Hivatal repült (8-kerbe költöztették a belvárosi palotából), Bendzsel (titokőrző) Miklósnak még keresik az ejtőernyőt. De térjünk vissza a pici cicikre.

Egy 2009-es svájci szabadalom mellmasszázstól reméli a keblek növekedését. A masszázspadon és hordozható módon is használható készülék meleg levegővel és vízzel masszírozza a kebleket. Mindenesetre a készülék rajza furcsa asszociációkra gerjeszti a mezőgazdasági dolgozókat.

1-svajci-mellnovelo.jpg

A nagypapa nagyothalló készülékével kombinált detektoros rádiójára emlékeztet az alábbi koreai szabadalom. A készülék vákuum és alacsony frekvenciájú rezgések segítségével reméli elérni a kellő masszázshatást.

2-koreai-mellnovelo.jpg

Hasonló masszázs elven működik egy friss angol szabadalom megoldása, amely a mellméret növelésén túl a derék alakítására is alkalmas. Okkal merül fel a kérdés, ha ennyire jó a masszázs a mell növelésére, akkor minek drága gépekre áldozni, miért nem jó a kézi módszer. Ez utóbbira is találunk számos bevált módszert.

3-angol-mellnovelo-es-derekalakito.jpg

Az alábbi kínai használati mintaoltalom automatikusan felfújódó melltartót véd le. Ez a fajta optikai tuning bizonyára semmiféle mellékhatással nem jár, a légpárnák pedig nemcsak szebbé, hanem jobb tartásúnak is mutatják kebleinket. A használati minta egyébként olyan „kisszabadalom”, amely 20 év helyett csak max. 10 évig ad oltalmat, és amelynél nem végzik el az újdonságvizsgálatot.

4-kinai-mellnovelo-mintaoltalom.jpg

A kis mell méretéhez igazítható, vagy éppen annak méretét nagyobbá tehető melltartót talált fel egy koreai feltaláló. E megoldást még 2001-ben kezdték el szabadalmaztatni. A melltartó lényege, hogy feszítő drótokkal van ellátva, ezek beállításával szabályozható a kosár peremmérete.

5-koreai-melltarto.jpg

Természetesen a mellimplantátumok terén is rengeteg, közel 800 szabadalom született. E találmányok alkalmazása azonban elsősorban a gyártók hatókörébe esik. Ma már olyan megoldások is ismeretesek, mint például egy amerikai találmány, amelynél az implantátum a gravitációs hatásokat is utánozza, így növelve - a nanotechnológia segítségével - a természetességet.

6-amerikai-implantatum.jpg

Ennek az USA találmánynak a közzététele alig pár hónapos. Feltalálója talán nem is örül annak, hogy ilyen hamar nyilvánosságra jutott találmánya. A szabadalmak és a szabadalomkutatás igénybevétele azért nagyon hasznos, mert ennek segítségével saját versenytársaink megoldásait is a lehető legkorábban megismerhetjük. Ha kíváncsi vagy versenytársaid legújabb fejlesztéseire vagy valamilyen terület élenjáró technológiájára, akkor első lépésként olvasd el a szabadalmi könyvet, amely az innováció lépéseit humoros, közérthető formában adja közre. Utána kutass egyedül vagy fordulj szabadalmi irodához, azaz szabadalmi ügyvédhez, hogy a tényleges kutatásban vagy akár a saját ötleted levédésében segítségedre legyen. Ha sikeres volt a levédés, akkor ne felejts el egy jó nevet adni a terméknek. Ha megvan a jó márkanév, akkor azt célszerű, szinte kötelező védjeggyel ellátni. Ha tanácsra van szükséged, akkor a Magyar Szellemi Tulajdonvédelmi Egyesület is segíthet. Ha nincs pénzed védelemre, akkor segít a Szegények szabadalma.

Amint láthatjuk, a fenti szabadalmak elsősorban a melltartó oldaláról vagy a masszázs segítségével óhajtanak a kismellű lányokon segíteni. Ezek valóban elérhető megoldások, és ne becsüljük le őket. Bár a fiúk szeme könnyebben rátalál a nagyobb mellekre, mint a kicsikre, ha jobban megismer téged, akkor a mellméret már kevésbé fogja izgatni, és téged, a te igazi személyiségedet fogja szívből szeretni.

Ha kicsit komolyabb cikkek is érdekelnek, akkor olvasd el blogunkon:

 

Kapu felújítás: kapu.farestaurator.hu

Farestaurálás: farestaurator.hu

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadalom.blog.hu/api/trackback/id/tr848176700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orltran 2015.12.18. 09:37:07

Na, pl. ezért is volt Kirsten Dunst akkora mellényúlás :D

Palkonyi Róbert 2015.12.18. 10:59:14

Ahogy Fábry is mondta, a nagy mell kétélű fegyver. Erre emlékeztet a következő vicc is:

A nagymama megkérdezi a nagypapától:
- Szerinted vegyek fel melltartót?
A papa nézi egy darabig, majd így szól:
- Hát, elég nagy sár van odakint...

zladko 2015.12.18. 16:07:26

"A pókember is Kirsten Dunstra" a saccra C kosaras mell kicsi? Wow...

Nem leszünk gyarmat ! 2015.12.18. 19:31:52

Mellnagyobbítás kézrátétellel nálam csak 200 Ft.

Pénzvisszafizetési garanciával.

2015.12.24. 21:15:38

Na de a fenti képen lévő nőnek nem kicsi a melle, hanem gyakorlatilag nincs is melle.

Reactor 2018.08.21. 17:01:16

Lehet megkövezni, de szerintem ciki a pici cici. Ha valaki lánynak születik, igenis legyen melle!!!!4!44!NÉGYNÉGYNÉGYNEGYVENNÉGY!
süti beállítások módosítása