Szabadalmi blog

Szellemitulajdon-védelmi információs pontok vidéken

2011. február 25. 10:15 - pintz

A már több éves múltra visszatekintő VIVACE program keretében kilenc megyei és két városi kereskedelmi és iparkamarában, valamint öt nagy egyetemi városban, az úgynevezett PATLIB-központokban folytatódik 2011-ben is a szellemitulajdon-védelmi információs pontok (infopontok) működése.

Az érdeklődők naprakész iparjogvédelmi és szerzői jogi információkat, tájékoztató kiadványokat kaphatnak az infopontokban, ahol a szakképzett munkatársak tanácsadással és az elektronikus adatbázisokban történő keresés támogatásával is rendelkezésükre állnak.

Az egyes kamarák, illetve PATLIB-központok honlapjai elérhetők a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala honlapjának (www.sztnh.gov.hu) REGIONÁLIS INFOPONTOK alcíméről is.

Az MSZH ügyfélszolgálatán keresztül is sok hasznos információ elérhető.

B.M.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadalom.blog.hu/api/trackback/id/tr112689337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása